Gemakkelijk geld lenen

Geld lenen is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Een bank of kredietverstrekker wil namelijk maar één ding, en dat is de zekerheid dat de geldlening op termijn ook weer zal worden terugbetaald. Om deze zekerheid te verkrijgen, zal men je bij de aanvraag om een lening in de regel toetsen bij het BKR: het Bureau Kredietregistratie. Heb je een negatieve BKR-notering, dan wordt je aanvraag al heel wat gecompliceerder. Gelukkig zijn er nog genoeg mogelijkheden om, ondanks een negatieve BKR, gemakkelijk geld te lenen.

Gemakkelijk geld lenen zonder BKR: verstandig?

Dat het gemakkelijk is om geld te lenen zonder BKR-toetsing, wil nog niet zeggen dat het verstandig is. Een negatieve BKR-notering ontstaat immers wanneer je schulden hebt en niet (tijdig) in staat bent deze terug te betalen. Door het aangaan van een nieuwe lening wordt er een nieuwe schuld aan toegevoegd, waarbij het nog maar de vraag is of je ditmaal wél aan je betalingsverplichtingen zal kunnen voldoen. Dat neemt echter niet weg dat er soms situaties zijn waarin je dringend behoefte hebt aan extra financiële armslag. Hou hierbij wel rekening met het feit dat een lening zonder BKR-toetsing (een minikrediet bijvoorbeeld)  in de regel beperkt is tot kleinere bedragen, dus bijvoorbeeld een paar honderd euro. Ook is het meestal de bedoeling dat de lening binnen het tijdsbestek van een paar maanden wordt terugbetaald. Een lening zonder BKR-toetsing moet je dan ook zien als een mogelijkheid om je snel uit de brand te helpen.
Gemakkelijk geld lenen, de voor- en de nadelen

Over de voordelen van gemakkelijk geld lenen, kunnen we uiteraard kort zijn: je hebt geld nodig, en een lening zonder BKR-toetsing is in de regel een van de snelste methodes om dit geld in handen te krijgen. Ook zal het je wellicht verbazen hoe goedkoop deze lening in sommige gevallen is. Toch zit er hierbij wel een addertje onder het gras, en dat is precies het grootste nadeel van een ‘gemakkelijke’ geldlening: de lening is vaak alleen maar goedkoop zolang je je precies aan de afbetalingsregeling weet te houden. Kom je in de problemen en weet je de lening niet tijdig terug te betalen, dan word je al snel geconfronteerd met torenhoge kosten. De termijn waarbinnen moet worden terugbetaald is vaak erg kort, soms zelfs beperkt tot een week. Hiermee dien je dus zeker rekening te houden wanneer je een dergelijke lening afsluit. Doe je dit niet, dan zal je zien dat je lening al snel stukken duurder uitvalt dan voorzien.

 • Minilening

  v.a. €500U kunt bij Kredietconcurrent terecht voor een verantwoorde lening. Door de transpiratie zien velen dit als een goede partner met betrekking tot lenen.
  Lage maandlasten
  Lage rente
  Hoge transparantie
  Verantwoord lenen
  Rente n.o.t.k.
 • Doorlopend krediet

  v.a. €2000Bij een doorlopend krediet kiest u hoofdzakelijk voor comfort. Daarnaast geniet u van de allerlaagste rente en een optimale flexabiliteit.
  Extra geld achter de hand
  Boete vrij extra aflossen
  Variabele rente
  Flexibele looptijd
  4.9% rente
 • Persoonlijke lening

  v.a. €2000Een persoonlijke lening, gericht op uw situatie. U bepaald zelf de hoogte, maandlast en looptijd. Alle waarden blijven hetzelfde gedurende het contract.
  Vaste rente
  Vaste maandlast
  Vaste looptijd
  Beperkt boetevrij inlossen
  5.3% rente

Wilt u een bedrag boven €2.500 lenen?

Dan kunnen we lenen met advies aanraden. Zij bieden u namelijk meer dan alleen een lening. Ze bieden u een advies, op maat. En staan u bij. Zo kunt u gemakkelijk lenen, tegen een laag tarief, met een adviseur. Een prima combinatie. Klik op het onderstaande plaatje en laat u informeren.

www.wakare-pro.com
paydayloanman.com
Hebt u een vraag die niet op de website beantwoord wordt? Neem contact op.