Geld lenen
Geld lenen zonder rente niet mogelijk?

Als geld lenen zonder rente niet mogelijk is omdat je geen geld kunt lenen bij familie. Dan is het van belang om je te verdiepen in het goedkoop geld lenen met rente. Het geld lenen bij banken of tussenpersonen. Geld lenen lijkt heel eenvoudig, toch moet je wel de moeite nemen om je er even in te verdiepen om ervoor te zorgen dat je goedkoop geld gaat lenen.


Er zijn twee belangrijke zaken waar je op moet letten. Het eerste ligt voor de hand, dat is het rentepercentage. Des te lager het rentepercentage, des te goedkoper je geld kunt lenen. Om hiervoor te zorgen raden we je aan om altijd meerdere offertes op te vragen.


Het tweede belangrijke item is kijken naar wat je in totaal moet terugbetalen. Dit moet in de offerte staan als een bedrag van terugbetaling en rente bij elkaar. Banken zijn verplicht om dit in de kredietofferte op te nemen.

Andere manieren van lenen

Vind je het toch niet fijn een lening aan te vragen bij je ouders, dan zijn er verschillende opties waarbij een rente helemaal niet zo hoog hoeft te zijn. Het is slim om online leningen te vergelijken om de beste voor jou uit te zoeken. Een lening aanvragen kan je ook online doen. Er zijn veel verschillende aanbieders met andere rentes en voorwaarden. Houd daar rekening mee. Staan je ouders open om je geld uit te lenen, dan is dat wel aan te raden. Het is belangrijk te onthouden dat rentes hoog kunnen oplopen als je niet tijdig terug betaalt bij een bank.

Hebt u een vraag die niet op de website beantwoord wordt? Neem contact op.