Geld lenen zonder gedoe

Als je in een situatie belandt waarin je extra geld nodig hebt, is het wellicht het meest voor de hand liggend om een lening aan te vragen bij de bank, alleen u wilt geld lenen zonder gedoe. Een consumptief of doorlopend krediet bijvoorbeeld, of zelfs een creditcard. Het nadeel van lenen bij een bank is echter dat de aanvraagprocedures vaak traag en omslachtig zijn. Dit komt doordat banken je kredietwaardigheid zullen checken door middel van een BKR-toetsing. Ook al heb je geen negatieve BKR-notering, het kan zijn dat je direct geld nodig hebt en zodoende niet over de tijd beschikt om de aanvraagprocedure af te wachten. Je bent dan aangewezen op andere vormen van geld lenen, maar zijn die er wel? Jazeker!
Geld lenen zonder gedoe, hoe doe je dat?

Een van de snelste manieren om direct over geld te beschikken, is via een mini- of snel krediet. Deze vorm van geld lenen gaat vele malen sneller dan via een bank: vaak heb je het geld al binnen 10 minuten op je rekening. De reden dat deze geldleningen zo snel gaan, is omdat ze worden verstrekt door ondernemingen die allemaal werken via internet. Zij hebben hierdoor geen filialen en poespas nodig, waardoor ze snel en efficiënt te werk kunnen gaan. Ook het feit dat zij in de regel geen BKR-toetsing verrichten, maakt het mogelijk dat de aanvraag van een dergelijke lening een stuk sneller verloopt. De hele procedure verloopt via internet: je hoeft hiervoor dus geen afspraak te maken. Wel zal je gegevens moeten opsturen over je maandelijkse inkomen. Dit doe je, door je loonstrookje of uitkeringsspecificatie in te scannen en te mailen. Heb je geen inkomsten, dan is deze vorm van lenen waarschijnlijk niet geschikt voor jou.
Geld lenen zonder gedoe, maar met een negatieve BKR-notering

Heb je wél de beschikking over inkomsten, maar sta je negatief bekend bij het BKR (Bureau Krediet Registratie) dan is deze vorm van lenen juist een heel goede manier om snel wat extra geld in handen te krijgen. Een reguliere bank of kredietverstrekker doet immers vaak erg moeilijk om een negatieve BKR-notering, iets waar je bij het snel krediet geen last van hebt. Dat komt omdat verstrekkers van dergelijke leningen helemaal geen BKR-toetsing verrichten. Ook het hebben van lopende leningen hoeft helemaal geen bezwaar te zijn, omdat niet iedere aanbieder hier naar vraagt. Wordt er wél naar gevraagd, dan dien je huidige leningen uiteraard wel op te geven.

 • Minilening

  v.a. €500U kunt bij Kredietconcurrent terecht voor een verantwoorde lening. Door de transpiratie zien velen dit als een goede partner met betrekking tot lenen.
  Lage maandlasten
  Lage rente
  Hoge transparantie
  Verantwoord lenen
  Rente n.o.t.k.
 • Doorlopend krediet

  v.a. €2000Bij een doorlopend krediet kiest u hoofdzakelijk voor comfort. Daarnaast geniet u van de allerlaagste rente en een optimale flexabiliteit.
  Extra geld achter de hand
  Boete vrij extra aflossen
  Variabele rente
  Flexibele looptijd
  4.9% rente
 • Persoonlijke lening

  v.a. €2000Een persoonlijke lening, gericht op uw situatie. U bepaald zelf de hoogte, maandlast en looptijd. Alle waarden blijven hetzelfde gedurende het contract.
  Vaste rente
  Vaste maandlast
  Vaste looptijd
  Beperkt boetevrij inlossen
  5.3% rente

facebook.com
youtube.com/watch?v=oEpWK-7EzLI
Hebt u een vraag die niet op de website beantwoord wordt? Neem contact op.