Direct geld nodig

Weet je nog van vroeger, toen je kind was, en in de speelgoedwinkel iets zag dat je vanaf dat moment NU moest hebben? En waarvan je ouders zeiden dat je dan maar moest gaan sparen? Als volwassene is het leven vaak niet veel anders, met dat verschil dat je soms in een situatie komt waarin je direct geld nodig hebt en ‘even wachten’ echt geen optie is. Bijvoorbeeld omdat je onverwacht een hoge rekening hebt ontvangen of omdat er sprake is van een noodsituatie.

Wat te doen als je direct geld nodig hebt

Mocht je in een situatie verzeilen waarin je direct geld nodig hebt, dan is het plunderen van je spaarrekening nog de beste optie. Heb je niet of niet voldoende geld achter de hand, dan zal je op zoek moeten naar een andere manier om op korte termijn geld te regelen. Soms zijn daar best aantrekkelijke opties voor te vinden, zoals de mogelijkheid om geld te lenen van je ouders. Hebben je ouders geen appeltje voor de dorst of willen ze liever niet meewerken aan een dergelijke regeling, dan zijn er nog andere alternatieven, zoals bijvoorbeeld de stadsbank van lening. Hierbij leen je geld door het verstrekken van een onderpand. Heb je geen onderpand tot je beschikking, dan zal je een krediet moeten afsluiten om aan geld te komen. Hierbij zijn er verschillende kredietvormen mogelijk, zoals een doorlopend krediet, een consumptief krediet of een snel krediet. Welke vorm van geld lenen voor jou het meest geschikt is, hangt af van diverse factoren. Het is dan ook verstandig om je te laten informeren over de  voor- en nadelen van diverse kredietvormen. Hou hierbij ook rekening met de bijkomende voorwaarden, zoals de termijn waarbinnen de lening moet worden terugbetaald en of er mogelijkheden zijn om deze termijn, indien nodig, te verlengen.

Alternatieven als je direct geld nodig hebt

Wanneer je in een situatie komt dat je direct geld nodig hebt, ben je misschien geneigd om met de eerste de beste kredietverstrekker in zee te gaan. Het water staat je immers aan de lippen, dus hoe eerder het probleem is opgelost, hoe beter. Toch is dit niet altijd verstandig. Heb je een iets langere adem, dan zou je ook kunnen denken aan alternatieven, zoals bijvoorbeeld het aanvragen van een creditcard. Tegenwoordig is het ook mogelijk om een creditcard zonder BKR-toetsing aan te vragen. Vergelijk hiervoor de voorwaarden van diverse creditcardmaatschappijen.

 • Minilening

  v.a. €500U kunt bij Kredietconcurrent terecht voor een verantwoorde lening. Door de transpiratie zien velen dit als een goede partner met betrekking tot lenen.
  Lage maandlasten
  Lage rente
  Hoge transparantie
  Verantwoord lenen
  Rente n.o.t.k.
 • Doorlopend krediet

  v.a. €2000Bij een doorlopend krediet kiest u hoofdzakelijk voor comfort. Daarnaast geniet u van de allerlaagste rente en een optimale flexabiliteit.
  Extra geld achter de hand
  Boete vrij extra aflossen
  Variabele rente
  Flexibele looptijd
  4.9% rente
 • Persoonlijke lening

  v.a. €2000Een persoonlijke lening, gericht op uw situatie. U bepaald zelf de hoogte, maandlast en looptijd. Alle waarden blijven hetzelfde gedurende het contract.
  Vaste rente
  Vaste maandlast
  Vaste looptijd
  Beperkt boetevrij inlossen
  5.3% rente

paydayloanman.com
愛のある生活.net
Hebt u een vraag die niet op de website beantwoord wordt? Neem contact op.